STOR SYNLIGHED

Vi kender det alle sammen. Skiltet vi kører forbi hver morgen, når vi pendler på arbejde, i skole eller er på vej i institution med de mindste. Når der opsættes et nyt skilt på vores daglige rute, lægger vi mærke til det. Men efter et par dage, ser vi det lige så meget som træet, der står 100 meter længere oppe ad vejen. Vi ved, det er der, men vi ser det ikke længere rigtigt. Road Marketings kampagner er altid med skift hvert 10. sekund. På den måde er det et nyt skilt, du kommer forbi hver dag, og lige netop derfor lægger du mærke til det…

SKAL DU VÆRE MED?

Ved et samarbejde med Road Marketing, får du stor opmærksomhed for få penge. Ved et samarbejde med Road Marketing får du stor opmærksomhed og stor synlighed for dine penge!

Vi formidler kun annoncer på de bedste placeringer, hvor trafikken er meget høj. Flere af vores LED-skilte er placeret ved vejkryds, så på disse skærme vil modtageren nå at se helt op mod 6-8 forskellige annoncer.

Du kan også være med og få din virksomhed brandet via vores LED-skilte. Uanset om du ejer/driver en mindre frisørsalon, et tømrerfirma eller står for marketing i en stor multinational koncern. Vores prissætning er modsat vores konkurrenter bygget op, så alle kan være med. Vi laver aftaler fra kun 1495,- kr. om måneden.

Markedsføring via LED-skilte i bybilledet er altid højaktuel. Annoncen, du vil vise, kan skiftes igen og igen, og endda med meget kort varsel. Faktisk kan annoncen være “online”, mindre end en time efter du har sendt den til os.

Alle muligheder for sammensætning af netop din pakke er ikke mulig at beskrive her, så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for lige netop din virksomhed.

Vores salgsafdeling ser frem til at høre fra Jer.